Wasbare entreematten

logo-Succlean-200x84px

Entreemat merklogo logo Huur Koop schoonmaakbedrijf Succlean Leusden Entreematten voor uw bedrijf. Daarmee verwelkomt u uw gasten en relaties. Daarnaast houdt een professionele reiniging van de matten uw vloeren langer mooi en bespaart u ook direct op uw schoonmaakkosten. Ook verkrijgbaar met uw bedrijfslogo.

 

HET MATERIAAL

Afhankelijk van het soort vuil wat op de matten terecht komt, kan een keuze worden gemaakt. In 90% van alle plaatsingen, wordt gekozen voor nylon matten. Deze matten zijn zeer geschikt voor “droog” vuil en zorgen ervoor dat de vloeren langer mooi blijven. Mochten er matten geplaatst worden in ruimten waar veel vocht, vetten en oliën aanwezig zijn, dan kan het best gekozen worden voor katoenen matten.

HUREN OF KOPEN

Of u het beste kunt huren of kopen, hangt af van de intensiteit van het gebruik. Bij intensief gebruik raden wij u aan om te huren en direct een wisselfrequentie af te spreken. Zo behouden de matten hun optimale werking en blijven uw vloeren langer mooi. Bij minder intensief gebruik kunt u er voor kiezen om de mat(ten) te kopen. Ook bij de koopmat(ten) is het wenselijk om een wisselfrequentie af te spreken, maar ook een wasbeurt van de mat(ten) op afroep is mogelijk.

 

 

VOORDELEN VAN WASBARE ENTREEMATTEN VIA SCHOONMAAKBEDRIJF SUCCLEAN:

 

  • Uw vloeren blijven langer mooi
  • U bespaart op de schoonmaakkosten
  • Professionele reiniging met wisselfrequentie

 

BROCHURE EN PRIJZEN

Voor meer informatie klik HIER of neem contact met ons op.

Entreematten Huur Koop schoonmaakbedrijf Succlean Leusden Entreemat voorbeeld Huur Koop schoonmaakbedrijf Succlean Leusden 3

 

Ik wil solliciteren, bel mij terug

Contactgegevens:

Schoonmaakbedrijf Succlean B.V.
Grasdrogerijweg 23
3833 BZ Leusden
033-494 45 34
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Grasdrogerijweg 23
3833 BZ Leusden
033 494 45 34
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

OSB logo schoonmaakbedrijf Succlean 59x36px