Specialistische reiniging

logo-Succlean-200x84px

Schoonmaakbedrijf Succlean Diensten Zonnepaneelonderhoud 300x126px Schoonmaakbedrijf Succlean is de specialist in de regio Leusden - Amersfoort voor specialistische reiniging. Of het nu gaat om het reinigen van zonnepanelen, het verwijderen van graffiti of computerreiniging. Schoonmaakbedrijf Succlean zorgt voor het gewenste resultaat.

 

Zonnepanelen reinigen (alleen voor de zakelijke markt)

Door het weer en de uitstoot van stoffen ontstaat er geleidelijk een laag vuil op zonnepanelen. Dit vuil valt nauwelijks op, doordat regen de zichtbare vervuiling wegspoelt. De zuren in de regen, fijnstoffen, omgevingsstof en vogelpoep blijven achter. Door deze vervuiling kunnen zonnepanelen de zonnestralen minder goed opvangen. Het rendement van uw zonnepanelen is hierdoor lager. Door zonnepanelen tijdig te reinigen, behoudt u een optimaal rendement.

Schoonmaakbedrijf Succlean reinigt zonnepanelen met osmosewater. Osmosewater is water waaruit zouten en mineralen verwijderd zijn. Puur water blijft over, waarin vervuiling gemakkelijk oplost. Blinkend schone, streeploze zonnepanelen zijn het resultaat. Osmosewater is niet belastend voor het milieu, omdat het geen chemicaliën bevat.

Schoonmaakbedrijf Succlean beschikt over infraroodtechnologie, waarmee gecontroleerd kan worden of zonnepanelen maximaal energie opwekken. Door de controletechniek kunnen we naast vervuiling ook eventuele defecten opsporen. Zo zorgen wij voor maximaal rendement van uw zonnepanelen.

 

 

Voordelen van het reinigen van zonnepanelen door Succlean:

 

  • Tot 15% hoger rendement
  • Langere levensduur
  • Controle op de conditie

 

 

 

Voorbeeld

Reinigen van zonnepanelen, voor de zakelijke markt, doen we door heel Nederland. Zo verzorgt Succlean het onderhoud van zonnepanelen voor veel bedrijven en organisaties. U kunt onze zonnepaneelspecialisten ook tegenkomen in een voetbalstadion. Onder andere de zonnepanelen van Euroborg, het voetbalstadion van FC Groningen, worden door ons gereinigd.

Schoonmaakbedrijf Succlean Diensten Zonnepaneelonderhoud Euroborg dakSchoonmaakbedrijf Succlean Diensten Zonnepaneelonderhoud Euroborg 

Foto 1: Reiniging van zonnepanelen op het dak van Euroborg.
Foto 2: Het uitzicht vanaf de zonnepanelen op het stadion.  

 

Vloer reinigen

Vloer reinigen specialistRegelmatig vloeronderhoud is essentieel voor het behoud van een vloer. De methode van reiniging verschilt per vloer. Grofweg maken we onderscheid tussen harde vloeren en elastische vloeren. Er zijn veel verschillende typen harde vloeren en elastische vloeren. Elke vloer vereist zijn eigen specifieke aanpak voor schoonmaak en onderhoud. Zo kristalliseren we marmeren vloeren en conserveren we linoleumvloeren. Wat het verschil is, legt onze vloerenspecialist graag aan u uit. Reinigen van een vloer zorgt ervoor dat de vloer langer mee gaat. Daarnaast maakt het de ruimte prettiger om te wonen of te werken. Schoonmaakbedrijf Succlean verzorgt het vloeronderhoud van Euromaster uit Amersfoort - Hoevelaken. Graag laten wij u de ervaring van Euromaster lezen.

 

 

Voordelen van het reinigen van vloeren door Succlean:

 

  • Een langere levensduur van uw vloer
  • De juiste behandeling van ieder type vloer
  • Prettiger en gezonder wonen of werken in een schone ruimte

 

Graffiti verwijderen

Schoonmaakbedrijf Succlean Grafittireiniging 400x150pxDe gevel is het visitekaartje van een pand. Uw klant zal bij aankomst als eerste het pand en dus de gevel zien. Graffiti is hierop dan ook niet gewenst. Het verwijderen van graffiti is specialistisch werk. De ondergrond moeten namelijk onbeschadigd blijven en in de oorspronkelijke staat worden teruggebracht. Voor het verwijderen van graffiti heeft schoonmaakbedrijf Succlean specialisten in dienst. Voor het verwijderen van graffiti schakelt u Succlean in.

Succlean heeft graffitireiniging uitgevoerd voor Gezondheidscentrum Zielhorst. De ervaring delen wij graag.

 

Computerreiniging

Schoonmaakbedrijf Succlean Computerreiniging 400x150px‘Er zitten meer bacteriën op je toetsenbord dan op je wc-bril’ is een veelgehoorde uitspraak. Het reinigen van computers is dan ook noodzakelijk. Bacteriën zijn een bedreiging voor de gezondheid. Een schone werkplek en computer zorgen voor minder ziekteverzuim. Laat vandaag nog uw computer reinigen door Succlean. Bel voor een afspraak.

Ik wil solliciteren, bel mij terug

Contactgegevens:

Schoonmaakbedrijf Succlean B.V.
Grasdrogerijweg 23
3833 BZ Leusden
033-494 45 34
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Grasdrogerijweg 23
3833 BZ Leusden
033 494 45 34
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

OSB logo schoonmaakbedrijf Succlean 59x36px