Schoonmaak

logo-Succlean-200x84px

Schoonmaak van hoge kwaliteit is ons uitgangspunt. De resultaten van ons schoonmaakwerk worden in een logboek bijgehouden. Met grote regelmaat wordt ons schoonmaakwerk gecontroleerd aan de kwaliteitseisen. Onze objectleider is uw vaste aanspreekpunt en bespreekt regelmatig de schoonmaak met u. Klachten of vragen horen wij graag direct, zodat wij kunnen zorgen voor een oplossing naar tevredenheid.

 

Vaste medewerkers voor schoonmaak

Schoonmaak kantoor Amersfoort LeusdenSchoonmaakbedrijf Succlean werkt met vaste medewerkers per opdracht voor schoonmaakwerk. Het werken met vaste schoonmakers draagt bij aan de hoge kwaliteit van het schoonmaakwerk. Onze gekwalificeerde schoonmakers zijn bekend met de locatie en zijn op de hoogte van specifieke wensen van de klant. De schoonmakers van Succlean hebben ook een signaalfunctie. Wanneer uw vloer bijvoorbeeld extra onderhoud nodig heeft, wordt er direct contact opgenomen.

Uw pand verdient onze zorg voor schoonmaak. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte voor schoonmaakwerk.

Ik wil solliciteren, bel mij terug

Contactgegevens:

Schoonmaakbedrijf Succlean B.V.
Grasdrogerijweg 23
3833 BZ Leusden
033-494 45 34
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Grasdrogerijweg 23
3833 BZ Leusden
033 494 45 34
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

OSB logo schoonmaakbedrijf Succlean 59x36px