Glazenwasser

logo-Succlean-200x84px

Schoonmaakbedrijf Succlean Diensten Glazenwassen 400x150px Schoonmaakbedrijf Succlean werkt uitsluitend met professionele glazenwassers. De glazenwasser wast de ramen zowel van binnen als van buiten. Op alle verdiepingen worden ramen gewassen door de glazenwasser van Succlean. Lamellen worden in overleg meegenomen in de reiniging. In een schoonmaakplan stellen wij samen met u vast hoe vaak de glazenwasser bij u langskomt.

Goed om te weten is dat wij glasbewassing uitvoeren bij bedrijven en organisaties, Verenigingen van Eigenaren, sportclubs, vrijstaande woningen en villa’s. Bent u woonachtig in een middenwoning, hoekwoning of appartement, dan verwijzen wij u graag door naar een ander bedrijf voor de glasbewassing.

 

Glazenwasser maakt gebruik van telescoopglasbewassing

De glazenwasser gaat, als het nodig is, uw ramen te lijf met het moderne Tucker Pole systeem. Tucker Pole wordt ook wel telescoopglasbewassing genoemd. Hiermee kunnen de glazenwassers tot op 20 meter hoogte ramen wassen zonder hoogwerker te hoeven gebruiken. Telescoopglasbewassing is een goedkopere oplossing dan het gebruik van en hoogwerker. Daarnaast neemt het Tucker Pole systeem minder ruimte in en kan het op meer ondergronden worden ingezet dan een hoogwerker. Wanneer de glazenwasser wél een hoogwerker nodig heeft, is dit geen probleem. Schoonmaakbedrijf Succlean heeft de beschikking over meerdere hoogwerkers.

 

 

Voordelen van glazen wassen door Succlean:

 

  • Een betere lichtinval op de werkplek
  • Sterk verbeterde uitstraling van het pand
  • Kostenbesparing door telescoopbewassing

 

Opleiding en ervaring van glazenwassers

SVS Opleidingen logoOnze glazenwassers hebben de vakopleiding Glazenwasser met succes afgerond bij de SVS. SVS is het brancheopleidingsinstituut. Dit instituut organiseert opleidingen voor glazenwassers van schoonmaakbedrijven die zich bezighouden met professioneel schoonmaakwerk. Schoonmaakbedrijf Succlean verzorgt onder andere de glasbewassing voor Gezondheidscentrum Kattenbroek. Ook is de glazenwasser van Succlean te vinden bij Hockey Club Amersfoort.

 

Ik wil solliciteren, bel mij terug

Contactgegevens:

Schoonmaakbedrijf Succlean B.V.
Grasdrogerijweg 23
3833 BZ Leusden
033-494 45 34
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Grasdrogerijweg 23
3833 BZ Leusden
033 494 45 34
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

OSB logo schoonmaakbedrijf Succlean 59x36px