Afvalsystemen

logo-Succlean-200x84px

Afvalscheiding afvalbak schoonmaakbedrijf succleanAfvalsystemen zijn niet weg te denken binnen uw bedrijf. Van een vuurbestendige buitenafvalbak tot een mobiele rolcontainer en van basic tot luxe modellen, alles is mogelijk. Maar welke afvalsystemen sluiten nu het beste aan bij uw bedrijf? Schoonmaakbedrijf Succlean helpt u bij het maken van de juiste systeemkeuze(s) en kan er voor zorgen dat uw afval (gescheiden / ongescheiden) wordt afgevoerd.

 

INVENTARISATIE

Om te bepalen welke afvalsystemen het beste binnen uw bedrijf en/of bedrijfscultuur passen, zal er eerst samen met u een inventarisatie worden uitgevoerd. Tijdens deze inventarisatie wordt gekeken naar de huidige situatie van uw afvalsystemen. Doet uw bedrijf bijvoorbeeld aan afvalscheiding, zamelt u alles centraal in en staan de afvalsystemen wel op de juiste plaatsen in het bedrijf. Al deze zaken zijn belangrijk om te weten, zodat wij een passend voorstel kunnen aanbieden, waarmee u ook nog eens kunt besparen op uw afvalkosten.

AFVALSTROMEN

Welke afvalsystemen het beste in uw bedrijfspand passen, hangt mede af van de intensiteit en het gebruik en de afvalstromen. Het ene bedrijf heeft duurzaamheid en afvalscheiding als belangrijk element in de bedrijfsvoering opgenomen, terwijl andere bedrijven meer kijken naar het kostenaspect. Wij zorgen ervoor dat binnen uw bedrijf de juiste afvalsystemen voor de bestaande afvalstromen worden geplaatst, geleegd en schoongemaakt. Daarnaast kunnen wij ervoor zorgen dat u ook naar het afvoeren van het afval geen omkijken meer heeft. Wij bieden u een alles-in-één pakket.

 

VOORDELEN VAN AFVALSYSTEMEN VIA SCHOONMAAKBEDRIJF SUCCLEAN:

  • Geplaatste afvalsystemen aangesloten op uw wensen en behoeften
  • Besparing op uw afvalkosten
  • Afvoeren van het afval door Succlean is mogelijk

 

BROCHURE EN PRIJZEN

Voor meer informatie klik HIER of neem contact met ons op. 

Ik wil solliciteren, bel mij terug

Contactgegevens:

Schoonmaakbedrijf Succlean B.V.
Grasdrogerijweg 23
3833 BZ Leusden
033-494 45 34
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Grasdrogerijweg 23
3833 BZ Leusden
033 494 45 34
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

OSB logo schoonmaakbedrijf Succlean 59x36px