Aanvullende schoonmaakdiensten

logo-Succlean-200x84px

Gratis advies over schoonmaakwerk

Vraagt u zich af hoe u de schoonmaak het best kunt inrichten? Schoonmaakbedrijf Succlean geeft u graag gratis advies. Schoonmaakadvies geven wij aan al onze klanten. Ook geven wij gratis schoonmaakadvies als u nog geen klant bent. Wilt u gratis professioneel schoonmaakadvies zonder verdere verplichtingen? Neem dan contact met ons op.


Leveren van sanitaire supplies

Catering keuken apparatuur reinigenWc-papier en wc-rolhouders, zeep en zeepdispensers, luchtverfrissers en handdoekjes. Te veel om op te noemen. De overeenkomst tussen al onze supplies is dat ze milieuvriendelijk zijn. U heeft bij ons keuze uit een ruim aanbod. Samen met u bekijken wij welke supplies voor uw onderneming noodzakelijk zijn. Door bundeling van orders kunnen wij artikelen scherp geprijsd aanbieden. Succlean levert sanitaire benodigdheden aan onder andere de gezondheidscentra Kattenbroek en Zielhorst. Lees de ervaringen van GZHC Kattenbroek en van GZHC Zielhorst.

 

Download onze brochure

Voor meer informatie klik HIER of neem contact met ons op. 

 

Zalen ontruimen

Als full service schoonmaakbedrijf verricht Succlean diverse aanvullende diensten, zodat onze klanten hiervoor geen apart bedrijf hoeven in te schakelen. Voor AFAS Software verzorgen we bijvoorbeeld regelmatig de inrichting en ontruiming van zalen. AFAS vertelt u er graag over.  

 

Catering

Succlean krijgt van klanten steeds vaker het verzoek om de catering te verzorgen. Het uitbreiden van onze dienstverlening was dan ook een logische stap. Zoekt u personeel voor de catering? Schakel Succlean in.

Ik wil solliciteren, bel mij terug

Contactgegevens:

Schoonmaakbedrijf Succlean B.V.
Grasdrogerijweg 23
3833 BZ Leusden
033-494 45 34
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Grasdrogerijweg 23
3833 BZ Leusden
033 494 45 34
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

OSB logo schoonmaakbedrijf Succlean 59x36px