Verenigingen en Stichtingen

logo-Succlean-200x84px

De opdrachtgever aan het woord over schoonmaakwerk van schoonmaakbedrijf Succlean.
Schoonmaakbedrijf Succlean draagt graag bij aan schone en dus gezondere ruimtes voor sport, religie en onderwijs. Diverse sportclubs en verenigingen in de regio Leusden - Amersfoort hebben inmiddels ervaring met het grondige schoonmaakwerk van Succlean. Graag vertellen klanten op deze pagina zelf over hun ervaringen met het schoonmaakwerk van Succlean.

 

1.Hockeyclub Amersfoort (AMHC)

Schoonmaakbedrijf Succlean Hockeyclub amersfoort 300x150pxBij AMHC in Amersfoort voert Succlean het schoonmaakwerk en de glasbewassing uit.

De ervaring van locatiemanager Frans van Gemert: ‘Doordat we regelmatig hockeytoernooien en feesten organiseren, hebben we vaak op het laatste moment extra schoonmaak nodig. Met een telefoontje naar Succlean heb ik dat altijd zo geregeld. Ons vorige schoonmaakbedrijf had erg veel moeite met de dynamiek van onze hockeyclub en kon daardoor de gewenste kwaliteit niet op tijd leveren. Schoonmaakbedrijf Succlean denkt mee en is uitstekend in staat te leveren wat we nodig hebben.’
http://www.hockeyclub-amersfoort.nl/

 

2.Protestantse Gemeente Leusden

Schoonmaakbedrijf Succlean PGLeusden 300x150pxSucclean voert schoonmaak en glasbewassing uit voor de Marcuskerk en de Dorpskerk.

De ervaring van coördinerend beheerder Machteld Beek: ‘Onze planning moet weleens worden gewijzigd vanwege begrafenissen, dan bel ik Succlean en dan zorgen zij dat de schoonmakers komen wanneer het ons uitkomt.’
http://www.pgleusden.nl/


3.Voetbalvereniging Roda ‘46, Leusden

Schoonmaakbedrijf Succlean Roda 46 300x126pxVoor voetbalvereniging Roda ’46 in Leusden wordt regulier schoonmaakonderhoud uitgevoerd door schoonmaakbedrijf Succlean.

De ervaring van kantinebeheerder Gerda van den Hengel en gebouwbeheerder Ko de Kruijff: ‘We voelen ons thuis in een schoon clubhuis. De vaste schoonmakers van Succlean weten precies wat er nodig is bij een voetbalclub.’
http://www.roda46.nl/

 

4. De Klimboom en Beekdal VSO

Schoonmaakbedrijf Succlean voorthuysenschool 300x150pxVanuit Succlean werkt Katja op scholencomplex De Vosheuvel als praktijkonderwijzer. Katja leert de leerlingen de kantoren en de gangen gronding te reinigen. Ook de leerlingen werken op basis van de professionele schoonmaakplanning van schoonmaakbedrijf Succlean. Lees meer over de samenwerking.

De werkzaamheden van Succlean bestaan niet alleen uit het verzorgen van de interne stage en de begeleiding hiervan. Het werk van de leerlingen wordt aangevuld door schoonmakers en glazenwassers van Succlean.

De ervaring van directeur Henk Hylkema: ‘Als school voor speciaal onderwijs is ons lesaanbod vooral gericht op het zo zelfstandig mogelijk maken van onze leerlingen. Hiervoor bieden we kennis aan, maar ook praktische vaardigheden. Schoonmaak is daar één van. Samen met Succlean hebben we een programma gemaakt, waarbij precies is vastgelegd wat overdag met VSO-leerlingen en na schooltijd door Succlean wordt schoongemaakt. De schoonmaakinstructie wordt gegeven door een Succlean medewerker, samen met personeel van school. Voor een deel van onze leerlingen leidt dit tot een beroepsgericht certificaat. Een oud-leerling is inmiddels werkzaam bij Succlean, wat het succes van deze samenwerking onderstreept. Dit naast een bovengemiddeld schone school, hetgeen beoordeeld wordt door externe monitoring door SEISO.’
http://www.voorthuysenschool.nl/

 

Ik wil solliciteren, bel mij terug

Contactgegevens:

Schoonmaakbedrijf Succlean B.V.
Grasdrogerijweg 23
3833 BZ Leusden
033-494 45 34
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Grasdrogerijweg 23
3833 BZ Leusden
033 494 45 34
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

OSB logo schoonmaakbedrijf Succlean 59x36px