Ondernemers

logo-Succlean-200x84px

De ondernemer aan het woord over schoonmaakwerk van schoonmaakbedrijf Succlean.
Bij 23% van de bedrijven zijn de werkplekken vies (VSR, 2014). Deze onhygiënische situatie beperkt de productiviteit en leidt tot een hoog ziekteverzuim.
Schoonmaakbedrijf Succlean draagt bij aan het verhogen van de productiviteit en het verlagen van het ziekteverzuim bij uw bedrijf. Veel bedrijven in de regio Leusden - Amersfoort hebben inmiddels ervaring met ons schoonmaakwerk. Graag vertellen onze commerciële klanten op deze pagina zelf over hun ervaringen met het schoonmaakwerk van Succlean.

 

1. AFAS Software, Leusden

AFAS logo Succlean 100x100pxVoor AFAS Software voert schoonmaakbedrijf Succlean vloeronderhoud, zaalontruiming en diensten op afroep uit.

De ervaring van facilitair manager Cornel van Valkengoed: ‘Ik ben tevreden met de flexibiliteit van schoonmaakbedrijf Succlean en ik zie altijd dezelfde schoonmakers. Bij een bedrijfsborrel vragen we Succlean voor het in- en uitruimen van de zaal. Het is handig dat ik voor veel verschillende klussen maar één bedrijf nodig heb.’
http://www.afas.nl/

 

2. Van Dorp Installaties, Amersfoort (klant sinds 2009)

Van Dorp Installaties logo Succlean 192x50pxVoor Van Dorp in Amersfoort verzorgt schoonmaakbedrijf Succlean een uitgebreid pakket op het gebied van facilitaire dienstverlening. Naast het leveren van sanitaire benodigdheden worden ook het schoonmaakonderhoud, het glazen wassen, de luxaflex reinigen en het tapijt reinigen door het schoonmaakbedrijf gerealiseerd.

De ervaring van HR adviseur Anouchka Bonnes: ‘Als we bijzondere wensen hebben voor het schoonmaakwerk bij ons installatiebedrijf, denkt schoonmaakbedrijf Succlean altijd proactief mee. Succlean plaatst schoonmakers bij wie wij ons prettig voelen.’
http://www.vdi.nl/

 

3. Gemeente Leusden

Gemeente Leusden logo SchoonmaakbedrijfDe ervaring van Gert-Jan Brouwer: ‘Schoonmaakbedrijf Succlean B.V. heeft voor ons de schoonmaak gedaan tijdens de bouw van ons nieuwe pand in Leusden. Daarna is na de oplevering het nieuwe pand ook nog eens grondig schoongemaakt. Vervolgens is het oude pand ook schoongemaakt, zodat deze netjes is achtergelaten voor de nieuwe huurder. De schoonmaakwerkzaamheden zijn allemaal op een uitstekende manier uitgevoerd. Voor het nieuwe pand hebben we met Succlean een contract afgesloten voor de levering van alle supplies voor de toiletgroepen en de pantry’s.

Wij zijn erg blij met de prettige manier van meedenken en het regelen van de contracten.’

 

4. DE NIEUWE STAD

Gemeente Leusden logo Schoonmaakbedrijf

Schipper Bosch heeft het voormalig Oliemolenkwartier in Amersfoort getransformeerd tot een vernieuwende en bruisende plek: De Nieuwe Stad. Het is een dynamische microstad met ruimte om te werken, leren en verblijven; een levendige en sociale plek. De bewoners vormen een mix van grote en kleine bedrijven, afkomstig uit verschillende sectoren, variërend van zakelijke dienstverlening en onderwijs tot horeca en cultuur.

De Nieuwe Stad heeft een groot deel van haar schoonmaakwerkzaamheden uitbesteed aan Schoonmaakbedrijf Succlean. Schoonmaakbedrijf Succlean is een enthousiast en betrouwbaar schoonmaakbedrijf. Wij zijn tevreden over de schoonmaakwerkzaamheden die dagelijks worden uitgevoerd in het hele gebied. De communicatie verloopt goed, het zijn korte lijnen, wij zien steeds dezelfde schoonmaaksters. En als er eens wat extra’s gedaan moet worden is dit makkelijk en snel geregeld.

www.denieuwestad.nl

Ik wil solliciteren, bel mij terug

Contactgegevens:

Schoonmaakbedrijf Succlean B.V.
Grasdrogerijweg 23
3833 BZ Leusden
033-494 45 34
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Grasdrogerijweg 23
3833 BZ Leusden
033 494 45 34
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

OSB logo schoonmaakbedrijf Succlean 59x36px