Referenties

logo-Succlean-200x84px

REFERENTIES

Ondernemers

Schoonmaakbedrijf Succlean Referenties Ondernemers 600x252px 4

In veel kantoren zijn de werkplekken vies. Een vieze werkomgeving is duur, want dit verlaagt de productiviteit en verhoogt het ziekteverzuim. Daarom garanderen wij onze klanten in de regio Leusden - Amersfoort een schone werkomgeving, waarin ze optimaal kunnen presteren. Onze klanten vertellen u er graag over.

Verenigingen en stichtingen

Verenigingen en Stichtingen schoonmaak

Wat is de overeenkomst tussen een hockeyclub, een kerk, een school en een goed doel? Ze hebben allemaal een schone ruimte nodig om optimaal te functioneren. Maar deze uiteenlopende partijen hebben allemaal een eigen aanpak in schoonmaakwerk nodig. Door hier samen over te blijven praten zijn organisaties zeer tevreden met onze schoonmaak op maat. Onze flexibiliteit komt goed van pas bij begrafenissen, schoolvakanties en hockeyfeesten. Hoe ervaren stichtingen en verenigingen ons schoonmaakwerk?

Zorginstellingen

Zorginstelling schoonmaak kamers

Zorginstellingen hechten er veel waarde aan dat hun praktijk een prettige en schone plek is. Schoonmaakbedrijf Succlean heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van schoonmaakdiensten voor fysiotherapeuten, apothekers, tandartsen, huisartsen en gezondheidscentra. Hierdoor weet het groeiende bedrijf uit Leusden precies hoe schoonmaakwerk op een effectieve manier kan aansluiten op gezondheidszorg. Bekijk de ervaring van zorginstellingen om een beeld te krijgen van de toegevoegde waarde van schoonmaakbedrijf Succlean in de zorg.

 

Contact

Grasdrogerijweg 23
3833 BZ Leusden
033 494 45 34
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

OSB logo schoonmaakbedrijf Succlean 59x36px