MVO

logo-Succlean-200x84px

Schoonmaakbedrijf Succlean staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

MVO Succlean Roda advertentiebord veld 357x150px Wij zijn erg betrokken bij ons werk. Door dagelijks een stapje extra te zetten en door goede communicatie ontstaan de betrokkenheid en de warme relaties die voor ons het belangrijkst zijn. Daarnaast is ons schoonmaakbedrijf in het bezit van verschillende keurmerken. 

 

OSB Keurmerk 

Sinds 2013 heeft de schoonmaak- en glazenwassersbranche haar eigen keurmerk voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat schoonmaakbedrijf Succlean dit keurmerk heeft betekent dat we elk jaar op de volgende zaken gecontroleerd worden door een onafhankelijke, officiële instantie:

OSB Keurmerk- Vakkundig en nauwkeurig schoonmaken

- Naleven van wetten en regels

- Afdragen van belastingen en premies

- Houden van de CAO 

- Waarborgen van de veiligheid en verzekerd zijn

- Administreren volgens de NEN 4400-1 norm 

- De Code Verantwoordelijk marktgedrag toepassen (zie onderstaand)

 

 U kunt ons lidmaatschap controleren in de openbare ledenlijst van de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB). 

 

 

Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Deze Code is in 2011 in het leven geroepen door ondernemersorganisatie OSB om de nadelige effecten van marktwerking tegen te gaan. Met het ondertekenen van deze Code erkennen wij de verantwoordelijkheid die ons schoonmaakbedrijf heeft ten aanzien van o.a. werknemers, leveranciers, concurrenten en klanten.

Code Verantwoordelijk Marktgedrag SchoonmaakbedrijfAlle medewerkers Succlean zijn aanspreekbaar op de code. Controleer hier onze inschrijving in het register van de Code.

Onze zelfverklaring: Zelfverklaring schoonmaakbedrijf Succlean

 

Dr. A. van Voorthuysenschool

Onze bijzondere samenwerking met De Vosheuvel is genomineerd voor de nationale onderwijsprijs.

Sinds eind 2013 verzorgt schoonmaakbedrijf Succlean samen met scholencomplex De Vosheuvel in Amersfoort een interne stage voor kinderen met een verstandelijke beperking. 'We leiden deze bijzondere kinderen op tot volwaardige schoonmakers, zodat ook zij hun bijdrage aan de maatschappij kunnen leveren en zich hierdoor ook gewaardeerd voelen', aldus Katja de Wit van schoonmaakbedrijf Succlean.

Vanuit Succlean werkt Katja op scholencomplex De Vosheuvel als praktijkonderwijzer. Katja leert de leerlingen de kantoren en de gangen schoon te maken. Basis van aanpak is de professionele schoonmaakplanning van schoonmaakbedrijf Succlean. Alle onderdelen komen aan bod. Zo leren de leerlingen glazenwassen, en wie verder zijn in hun ontwikkeling leren om te gaan met een schrobmachine. Leerlingen die de stage met succes doorlopen, behalen een certificaat, dat vergelijkbaar is met het reguliere certificaat van brancheorganisatie SVS. Het doel is om opgeleide schoonmakers uiteindelijk door te laten stromen naar een schoonmaakfunctie bij schoonmaakbedrijf Succlean.

 

Schoonmaker Bilal

MVO Succlean Roda advertentiebord 475x300px Bilal heeft de interne stage met succes doorlopen en heeft daarna een baan gekregen bij schoonmaakbedrijf Succlean. ‘Bilal is een introverte, rustige jongen. Hij is een echte aanpakker en hij wil echt graag leren’, weet Katja.

 

 

Steunen van sportverenigingen

Net als een schone omgeving houdt ook lichaamsbeweging je gezond. 'We vinden het belangrijk dat er schone sportverenigingen zijn waar de inwoners van Leusden en Amersfoort onbezorgd kunnen sporten. Daarom maken we graag schoon bij de Mixed Hockey Club Amersfoort en voetbalvereniging Roda ’46 in Leusden', aldus Remco Thiecke, directeur van schoonmaakbedrijf Succlean.

 

Milieu

Schoonmaakbedrijf Succlean Microvezel 300x226pxSchoonmaakbedrijf Succlean werkt alleen met ecologische schoonmaakmiddelen. Dat is niet alleen beter voor het milieu, het werkt ook prettiger en veiliger voor de schoonmakers. Waar mogelijk gebruiken we, in plaats van schoonmaakmiddelen, microvezel. Microvezel vervangt de klassieke manier van schoonmaken. Hier is geen schoonmaakmiddel bij nodig. Er wordt alleen gebruik gemaakt van water. Er zijn talloze voordelen aan verbonden:

  • Snellere schoonmaak
  • Geen schoonmaakmiddel of water nodig
  • Streeploze reiniging
  • Herbruikbaar
  • Beter voor de fysieke belasting van de schoonmakers.
  • Kortom: microvezel is beter voor het milieu en een stuk hygiënischer!
 

 

Ik wil solliciteren, bel mij terug

Contactgegevens:

Schoonmaakbedrijf Succlean B.V.
Grasdrogerijweg 23
3833 BZ Leusden
033-494 45 34
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Grasdrogerijweg 23
3833 BZ Leusden
033 494 45 34
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

OSB logo schoonmaakbedrijf Succlean 59x36px