Kernbegrippen

logo-Succlean-200x84px

Betrokken

  • Schoonmaakbedrijf Succlean BBB 300x150pxOns schoonmaakwerk voeren wij uit in een afgebakende regio. Hierdoor wordt er bespaard op reiskosten.
  • Frequente communicatie zorgt voor tevreden klanten. Schoonmaakbedrijf Succlean is ook buiten kantooruren telefonisch bereikbaar.
  • Dit is ons werkgebied.

 

Betrouwbaar

  • U ziet altijd dezelfde schoonmakers. Het voordeel is dat de schoonmakers de werkplek kennen en precies op de hoogte zijn van de werkzaamheden. We vinden het leuk om te zien hoe onze schoonmakers een band opbouwen met het personeel van klanten.
  • Kwaliteitscontroles voeren wij continu uit. Ons schoonmaakwerk is dan ook aantoonbaar van hoge kwaliteit.
  • Uit onderzoek is gebleken dat schoonmakers langer bij Succlean werken dan gemiddeld in de branche van schoonmaakbedrijven. Ook klanten zijn langer aan Succlean verbonden dan gemiddeld.

 

Beter

  • Betrokkenheid en betrouwbaarheid zijn belangrijke pijlers voor Succlean. Ze zorgen voor een beter resultaat in schoonmaakwerk.
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij van Succlean belangrijk. Daarom hebben wij een beleid voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) ontwikkeld. Lees ons MVO-beleid.

 


 

Remco:

Kernbegrippen Remco Succlean Leusden'Alle schoonmaakbedrijven zeggen natuurlijk dat ze kwalitatief goed schoonmaakwerk leveren. Maar wat is goed schoonmaakwerk? Voor mij en alle medewerkers van schoonmaakbedrijf Succlean is dat betrokken en betrouwbaar te werk gaan. Dit zorgt voor een beter schoonmaakresultaat. Doen wat je beloofd hebt. Goede communicatie met klanten is hierbij onmisbaar. Dit houdt de relatie sterk. Graag voer ik een kennismakingsgesprek. U kunt mij altijd bellen of mailen.'

 

Contactgegevens:

Schoonmaakbedrijf Succlean B.V.
Grasdrogerijweg 23
3833 BZ Leusden
033-494 45 34
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Grasdrogerijweg 23
3833 BZ Leusden
033 494 45 34
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

OSB logo schoonmaakbedrijf Succlean 59x36px