Duurzame inzetbaarheid

logo-Succlean-200x84px

Wij nemen deel aan een door het Agentschap SZW gesubsidieerde regeling voor duurzame inzetbaarheid medewerkers. Het Europees Sociaal Fonds verstrekt de subsidie.SZW agentschap

 

2016

Schoonmaakbedrijf Succlean BV besteedt aandacht aan de leercultuur voor medewerkers en leidinggevenden. Er is een persoonlijke en professionele ontwikkelroute georganiseerd voor de medewerkers en leidinggevenden met hulp van derden, waarvoor subsidie is ontvangen. De volgende zaken zijn gerealiseerd:

  • Het creëren van een optimale en verantwoorde werkomgeving.
  • Op een professionele wijze met elkaar samenwerken om de veranderingen als gevolg van groei en het beleggen van verantwoordelijkheden lager in de organisatie verantwoord en in een goede werksfeer te realiseren.

 

2017

Er wordt met behulp van derden verder gewerkt aan de persoonlijke en professionele (ont-)wikkeling van de medewerkers en leidinggevenden. Speerpunten daarin zijn o.a.:

  • Bevorderen van de leercultuur voor werkenden, waaronder het erkennen van niet-bedrijfsspecifieke kennis en vaardigheden.
  • Het stimuleren van interne mobiliteit van werkenden, het anticiperen op individuele ambities en ontwikkelingsmogelijkheden en het begeleiden van werknemers naar ondernemerschap.

Ik wil solliciteren, bel mij terug

Contactgegevens:

Schoonmaakbedrijf Succlean B.V.
Grasdrogerijweg 23
3833 BZ Leusden
033-494 45 34
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Grasdrogerijweg 23
3833 BZ Leusden
033 494 45 34
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

OSB logo schoonmaakbedrijf Succlean 59x36px